Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої щоденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження. Також для донатів на підтримку роботи автора, функціонування блогу та придбання власних розробок картка Приватбанку 5168 7456 7880 4755


понеділок, 23 грудня 2019 р.

Відлуння EdFest!

    Шановні колеги! Вже майже два місяці минає з часу проведення чудової освітянської події для вчителів математики, фізики, інформатики, української мови та літератури - педагогічного EdFestу. Підсумки вже підбито, звіти написано, результативність - за Вами. Адже все потрібно застосувати на практиці, щоб відчути ефект від побаченого, почутого та вивченого. 
       А от щодо вражень, то зустрічаючись з Вами, мені надзвичайно приємно чути від Вас схвальні та позитивні відгуки про подію. Важливо, що пророблена робота є корисною та потрібною. Щоб згадати приємні миті EdFestу, надаю посилання на диск, на якому розміщені всі фото зі свята. Знаю, що Ви всі чекали на ці фото😀 Отже, шукаємо себе на фото, використовуємо їх для власних портфоліо, згадуємо щасливі миті... Приємного перегляду!

https://drive.google.com/drive/folders/1Il0Hs6KjO5CrPgzTUPcExdIeGGpaUbMS?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар