Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


четвер, 21 січня 2021 р.

 Вітаю у ІІ семестрі 2020-2021 н. р.!

     Ось і промайнули зимові канікули, новорічно-різдвяні свята. Триває дистанційне навчання, сподіваємось на початок очного навчання з 25 січня.

          Шановні колеги, прошу Вас звернути увагу ще раз на те, чи не забули ви у 10-11 класах виставити оцінку з МАТЕМАТИКИ за І семестр. Перегляньте свої календарно-тематичні плани на ІІ семестр, врахуйте святкові та канікулярні дні. В 11 класі ЗНО з математики відбудеться 28 травня, тому остання дата запису у журналі - 27 травня. Ущільніть навчальний матеріал, або, у нас математиків, є резерв. 

          Щодо останніх новин, то варті уваги наступні:

- УЧНІ 9-Х КЛАСІВ СКЛАДАТИМУТЬ ДПА У ЗАКЛАДІ ОСВІТИ В ПИСЬМОВІЙ ФОРМІ – РОЗ’ЯСНЕННЯ МОН

- МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ ТИПОВОЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ДЛЯ 5-9 КЛАСІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ Тут для математиків гарна новина. Ура!!! Нарешті 5 год на вивчення математики.

- ДВНЗ «Ужгородський національний університет» разом з Спілкою ректорів вищих навчальних закладів України, у рамках проведення в 2020/21 навчальному році Року математичної освіти в Україні, проводить обласну олімпіаду з математики на базі факультету математики та цифрових технологій, яка відбудеться 31 січня 2021 року о 10:00 год. в м. Ужгород, вул. Університетська, 14. Лист з додатками було надіслано у ЗЗСО району: № 04 від 20.01.2021
Бажаю всього найкращого😊

Немає коментарів:

Дописати коментар