Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


понеділок, 22 лютого 2021 р.

Щодо підсумків міжнародного етапу конкурсу "Кенгуру-2020"

      Шановні колеги! Через пандемію, у зв'язку з поширенням коронавірусу, міжнародний етап конкурсу "Кенгуру" у 2020 році пройшов онлайн у червні місяці. Учні особисто проходили тестування і повинні були зберегти пароль (код), з допомогою якого пізніше змогли б побачити свої результати. На жаль, більшість учнів не зберегли паролі, забули, не зможуть знайти тощо. Тому зараз не знають сертифікат якого рівня отримали (червоний, синій, зелений). На моє прохання до організаторів конкурсу (обласного та всеукраїнського) надати відомості (їх школи отримували щорічно) в електронній формі з результатами учнів, відповіді не маю. Також друкованих сертифікатів за минулий рік не буде.
       Щоб учні все-таки отримали результати за минулий рік робимо наступні кроки:
1. Прикріплюю види сертифікатів в електронному вигляді, які слід шкільному координатору роздрукувати. 
2. Довідуємось в учня код (якщо є), переглядаємо його результат і друкуємо відповідного кольору сертифікат.
3. Якщо код відсутній, даємо учневі сертифікат (колір) за результатами його навчання у 2019-2020 н. р. (намагаємось заохотити дітей).

Щиро вдячна за розуміння😊

Немає коментарів:

Дописати коментар