Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


середа, 5 травня 2021 р.

   
ПАМ'ЯТАЄМО!  СУМУЄМО!

              6 травня минуло п’ять років з того сумного дня, коли перестало битися серце добропорядної та чуйної людини, методиста РМК відділу освіти Хустської РДА 
                    ТЯГУР ТАРАСА МИРОСЛАВОВИЧА.
      Не завершивши своїх земних справ, у розквіті сил, на 49-му році життя відійшов він у вічність. У той день пішла з життя людина, чий внесок у розбудову освіти Хустщини важко переоцінити. За багато років роботи в освіті він завжди відзначався високим професіоналізмом, компетентністю, надихав колег власними ідеями, ніколи не відмовив у допомозі, тому зміг би ще багато корисного зробити для освіти району. Він був дивовижною людиною, інтелігентною, скромною, привітною - людиною з великої літери. У пам'яті всіх, хто знав і працював разом із Тарасом Мирославовичем, він залишиться принциповим і чуйним працівником, людиною, яка вірно служила обраній справі.
          Минає час, але Світла пам'ять про фахівця своєї справи, доброго колегу і друга назавжди залишиться в наших серцях. Хочеться, аби в цю скорботну річницю кожен, хто знав його, згадав і попросив для нього у Всевишнього вічної небесної благодаті.
             Спіть спокійно, Тарасе Мирославовичу! Вічна Вам пам'ять і блаженний спокій!

Із глибоким сумом РМО вчителів математики Хустського району😢😢😢

1 коментар: