Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


субота, 2 жовтня 2021 р.


      Наша професія - одна із найблагородніших серед інших, адже кожен, хто обрав колись для себе педагогічну стежину, водночас взяв на себе і велику відповідальність.
      Саме внесок вчителя у розвиток України, формування нового покоління її грома­дян є неоціненним скарбом, тому що, передаючи кожній молодій людині безцінні знання для високої освіченості, духовності, Вчитель стимулює молодь до прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.
     Бажаю вам, шановні колеги, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, мужності, стриманості та великого терпіння, а також здійснення найзаповітніших мрій. Нехай у Ваших родинах завжди панує тепло, радість та затишок, а доля завжди всміхається Вам.

Немає коментарів:

Дописати коментар