Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


понеділок, 1 листопада 2021 р.

Увага! Увага! Увага!


      Ми, вчителі математики, вже звикли до щорічних змін у структурі завдань роботи ЗНО. От і в 2022 році знову буде інакше.

     Український центр оцінювання якості освіти затвердив та опублікував характеристики сертифікаційних робіт, що визначають особливості тестів з кожного предмета, а також критерії оцінювання завдань відкритої форми та схеми нарахування балів за виконання завдань сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання.

   Зокрема, тест профільного рівня з математики відтепер міститиме 32 завдання замість 34. Також буде скорочений час на роботу над тестом з 210 до 180 хвилин. Тест рівня стандарту міститиме 26 завдань, на які буде відведено 120 хвилин. Детально ознайомитись з характеристиками можна тут... Добре б було, щоб як і в минулому році був опублікований демонстраційний варіант роботи, але поки він відсутній. Сподіваюсь, що він буде розроблений, а поки готуємо учнів далі😙 

Немає коментарів:

Дописати коментар