Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


неділю, 2 січня 2022 р.

Шановні колеги!

     Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай 2022-й дарує тільки найкраще, принесе вам лише позитивні моменти та приємні події, а все лихе залишиться в минулому році! Нехай кожен з вас знайде те, що так давно шукає, а всі мрії неодмінно здійсняться. Хай поряд з вами завжди будуть вірні друзі, скрізь супроводжує успіх й удача, а вдома на вас чекають любов, радість і добрі новини. Нехай будуть легкими дороги, а добрих людей у житті завжди буде багато. Нехай у Новому році життя буде багатим на незабутні враження, подорожі та хороші події.
    Ці прекрасні зимові свята нехай принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Бажаю вам міцного здоров'я, успіхів, везіння, кохання, взаєморозуміння, родинного щастя, достатку і благополуччя. Нехай ваші очі світяться щастям, а на обличчях сяють посмішки. Нехай в душі буде більше добра. З Новим роком, з новим щастям!
Дякую, що ви зі мною!😘😘😘

Немає коментарів:

Дописати коментар