Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


пʼятниця, 29 травня 2020 р.


Шановні колеги!

     Щиро вітаю вас з закінченням навчального року. Трохи дивні відчуття у мене на душі і думаю, що у вас теж. Адже сьогоднішній день не був святковий. Ми не змогли вільно зібратись на шкільному подвір'ї, не було повітряних кульок, веселої музики, щасливих та радісних облич дітей, сліз випускників. Все не так. Напевно це і є для нас випробування, щоб ми змогли переосмислити деякі життєві цінності, розставити пріоритети. Вірю, що ця ситуація мине і ми знову збиратимось разом. Адже живе спілкування не замінять жодні технології.
     Будьте здорові, мої любі, щасливі. Бажаю вдало провести відпустку і гарно відпочити. Майте тільки позитивні емоції та залишайтесь оптимістами. До зустрічі 😘😘😘

Немає коментарів:

Дописати коментар