Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


субота, 3 жовтня 2020 р.


         Шановні колеги! Шлю вам найтепліші та найщиріші привітання з Днем учителя! Бажаю натхнення, терпіння, щирих усмішок учнів, подяки від батьків. Нехай натхненно починається кожен новий день. Бажаю нових здобутків та досягнення мрій. Нехай вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай в родині панує тільки щастя і затишок.
      Сьогодні хочеться побажати всім вчителям доброго здоров'я, любові, миру, благополуччя, достатку і всіх життєвих благ. А також невпинного пошуку істини і знань, взаєморозуміння в колективі, вдячних, допитливих учнів та гідних зарплат! ВІТАЮ!😘

Немає коментарів:

Дописати коментар