Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


пʼятниця, 13 листопада 2020 р.

 ІТ-година для вчителя математики

       В рамках Року математики сьогодні відбувся майстер-клас по опануванні платформи ZOOM. Платформа є зручним сервісом для організації онлайн уроків, зокрема під час дистанційного навчання. В Інтернет мережі можна знайти багато відео з майстер-класами по опануванні цієї платформи. Але сьогодні вчителі математики мали змогу удосконалити свої навички по роботі на платформі онлайн, обмінювались досвідом. 
     Також запропоновано колегам ознайомитись з чудовим додатком Microsoft Whiteboard. Додаток - це "класна" дошка, на якій ви пишете та малюєте завдання учню як ручкою. Дуже дієво підключити графічний планшет і писати не мишкою, а стилусом. Microsoft Whiteboard є досить простою програмкою, але кращою альтернативою тій дошці, яку пропонує сам ZOOM саме для вчителя математики. Потрібно просто спробувати і вам обов'язково сподобається, бо мені так😊😉😘

Немає коментарів:

Дописати коментар