Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


четвер, 31 грудня 2020 р.

Любі колеги, друзі, відвідувачі блогу!

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
    
    Цей рік показав, що ми на порозі змін. Час діяти, рухатися, пробувати й відкривати нові напрямки, не боячись помилок, створювати нові можливості. Він був особливим і багато в чому змінив кожного з нас. Рік, відверто, складний. 
    Хочу, щоб все погане залишилось саме у 2020 році, а у 2021 виправдалися всі ваші сподівання й надії на краще. Нехай у наступному році всі новини для Вас будуть гарними, а у Вашій домівці панують добробут і злагода. Нехай 2021 рік буде щасливим, багатим і барвистим, мирним і яскравим, здоровим і чарівним, успішним і бадьорим, перспективним і дивним, радісним і захоплюючим, хай приносить задоволення і умиротворення, зігріває любов'ю близьких і стовідсотковим позитивом.
    В професійній сфері бажаю кожному знайти свою точку опори в житті, щоб досягати звершень. Сил та відваги вам, колеги, в особистісному розвитку, міцності усім та далекоглядності. Бажаю, щоб реалізувались найамбітніші плани. 
   У цей чудовий зимовий день, сповнений приємними клопотами, від усього серця вітаю Вас із прийдешніми святами! Нехай поряд будуть люди, з якими добре. Нехай радують найрідніші та все довкола складається якнайкраще.

Добра і щастя, миру і процвітання, успіхів і достатку в Новому році!
Нехай збудеться найзаповітніше!

З повагою Марина Шеверя🎄

Немає коментарів:

Дописати коментар