Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої щоденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження. Також для донатів на підтримку роботи автора, функціонування блогу та придбання власних розробок картка Приватбанку 5168 7456 7880 4755


середа, 30 травня 2018 р.

         Ще мить і у школах пролунають «останні дзвоники». Завершується навчальний рік, починається пора канікул.
         Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя.  
       Отож, щиро вітаю всіх зі святом останнього дзвоника – святом прощання зі школою! 
          Шановні колеги! Хочу побажати Вам мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. Вдячна Вам, колеги, за працю, за те, що вкладали у своїх учнів і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Успіхів вам та натхнення! Зичу усім Вам добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі. Бажаю Вам гарного відпочинку, приємної відпустки у колі рідних та друзів. До зустрічі у 2018-2019 н.р.!

Немає коментарів:

Дописати коментар