Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої щоденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження. Також для донатів на підтримку роботи автора, функціонування блогу та придбання власних розробок картка Приватбанку 5168 7456 7880 4755


понеділок, 17 вересня 2018 р.

Вітаю!

       Ну що ж, шановні колеги, позаду вже два тижні навчання, всі ми стали в ритм, призвичаїлись до роботи і працюємо наповну😀. 
      Поки ще не почались змагання, конкурси, олімпіади і наші з вами здобутки попереду, то варто похвалитись тими, які були в минулому році. Хоч про них вже говорилось наприкінці року, але дещо мало свій хвіст і влітку.
     Мова піде про Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру". Сьогодні в школі маса конкурсів і кожен вчитель-предметник хоче, щоб учень прийняв участь саме в конкурсі по його фаху. Так і математики мають свій конкурс "Кенгуру". Конкурс охоплює учнів 2-11 класів. Для розв'язання учням пропонуються різні задачі логічного типу від найпростіших до складніших. В усіх задачах головними героями є сім'я кенгуру, що робить задачі ще захопливішими. Також в цьому конкурсі учні показують свої можливості та проявляють себе з різних ракурсів. Часто виходить так, що відмінник не може впоратися з цими завданнями, а учень-логік, учень з нестандартним мисленням показує кращий результат. Присутній і факт везіння в конкурсі, адже завдання тестові, тому часом учні просто вгадують правильну відповідь. 
       Але ж чому конкурс полюбляє так багато учнів? Та ще й тому, що учні отримують постійні подарунки, на відміну від інших конкурсів. Кожен рік організатори створюють щось нове: календарі, магніти, розклади для учнів, набори геометричних фігур, лінійки, цікаві головоломки тощо. Крім того кожен учень отримує книжку в подарунок, сертифікат та визнання в школі. 
       Як районний координатор, я щиро вдячна всім шкільним координаторам, які проводять цей конкурс-свято математики в школах. Завдяки вам, мої любі колеги, в цьому році наш район став першим в області за кількістю учасників. А це дало нам змогу представляти область в літньому математичному таборі "Кенгуру". Троє учнів району разом зі мною провели чудовий тиждень в м. Львів. Що і як там відбувалось, а також фото дивіться на  http://zakinppo.org.ua/kabineti/kabinet-prirodnichomatematichnih-disciplin/matematika/4936-litnja-matematichna-shkola.
        Отож, так тримати! Хто в наступному році їде в табір? Будь-хто з вас та ваших учнів. Отож працюємо ще краще в 2018-2019 н.р. Успіхів нам і вперед до мети!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар