Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої щоденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження. Також для донатів на підтримку роботи автора, функціонування блогу та придбання власних розробок картка Приватбанку 5168 7456 7880 4755


четвер, 3 жовтня 2019 р.

      Шановні колеги! Дозвольте у наше професійне свято привітати вас від усієї душі! Ми з вами даємо учням знання, боремось за їх майбутнє в цьому світі. Ми їх наставники і для деяких навіть друзі. Ми даруємо їм надію і допомагаємо розправити крила для великого польоту довжиною в життя. Від щирого серця бажаю стояти до кінця в цій боротьбі, не втрачати терпіння і кожен день з новими силами йти у бій. 
      Ми багато років вже з вами працюємо пліч-о-пліч. Разом стали якщо не згуртованою командою, то великою родиною. Все наше життя - це виховання дітей і навчання. Побажаю вам, колеги, бадьорості щоденної, щоб кожен новий день був наповнений щасливими моментами і вдячними посмішками дітей. 
            Любі мої! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, натхнення, успіхів в усіх починаннях, здобутків та визнання. Нехай у вашому домі буде затишно і тепло, щоб рідні підтримували вас і розуміли. Кохання вам без меж і все, що є доброго на світі бажаю вам від усієї душі!
З повагою Марина Шеверя

Немає коментарів:

Дописати коментар