Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої щоденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження. Також для донатів на підтримку роботи автора, функціонування блогу та придбання власних розробок картка Приватбанку 5168 7456 7880 4755


пʼятниця, 6 березня 2020 р.



      Дорогі мої колеги – вчителі, прекрасні та милі жінки. Вітаю з 8 Березня! Це свято принесло з собою весну та радість і я поспішаю привітати вас. 
   Бажаю вам оберемки квітів і море позитиву. Хай радість і світло посмішок розчинить проблеми, як весняне сонце звеселяє все навколо. І навіть в похмурі дні бажаю вам залишатися в доброму настрої, якому байдужі турботи.            Будьте щасливі в кожну мить: вдома, на роботі, під час відпочинку. Нехай вас завжди супроводжує добробут та удача в будь-яких справах. 
  Бажаю, щоб робота завжди була в задоволення, щоб приносила відмінний настрій, радість спілкування. 
 Бажаю вам міцного здоров'я та справжнісінького променистого щастя!

😘😘😘

Немає коментарів:

Дописати коментар