Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої щоденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження. Також для донатів на підтримку роботи автора, функціонування блогу та придбання власних розробок картка Приватбанку 5168 7456 7880 4755


четвер, 19 березня 2020 р.


Організація роботи вчителя та учня в умовах карантину


      Шановні колеги! В умовах карантину навчання не припиняється, а навпаки,- вчителям та учням потрібно шукати нові форми роботи на цей період. Інтернет простір пропонує безліч програм, платформ, додатків тощо з відеоуроками, онлайн-тестами та різноманітними дидактичними матеріалами для вивчення математики та підготовки до ЗНО. Важливо "не загубитись" в потоці інформації та використати все з користю. 
     Дуже цікавий підбір інформації по дистанційному навчанню надав Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти у листі від 16.03.2020 р. № 01-02/249 "Про методичні рекомендації щодо організації навчальних занять за допомогою дистанційних технологій у 5-11-х класах закладів загальної середньої освіти в 2019/2020 навчальному році". Також я намагалась максимально зібрати перелік корисних ресурсів для вивчення математики. 
     У своєму блозі створюю сторінку "ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ", на якій розміщую всі посилання, адже дані матеріали корисні вчителю не тільки під час карантину, а й в подальшій роботі. 
                                                     Бажаю вдалої роботи та будьте здорові😊

5 коментарів: