Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


понеділок, 18 травня 2020 р.

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

     У зв’язку з надзвичайною ситуацією на території України через пандемію коронавірусу, введеними карантинними обмеженнями в закладах освіти Міжнародний етап математичного конкурсу «Кенгуру» буде проведено у форматі on-line. 


Початок – 22 травня 2020 року о 09.00. 
Завершення – 24 травня 2020 року о 21.00. 
       Зробити це можна з використанням будь-якого доступного пристрою (смартфон, планшет, комп'ютер) у мережі Інтернет. 
              Оргкомітетом підготовлено чітку, покрокову інструкцію, в якій описано всі етапи проходження конкурсу. Її можна переглянути на офіційному сайті конкурсу “КЕНГУРУ” за посиланням http://www.kangaroo.com.uaПрохання активно слідкувати за оголошеннями на офіційному сайті конкурсу “КЕНГУРУ”.                   Також у всі заклади освіти надіслано лист № 98 з додатками, серед яких файл з кодами шкіл, адже кожному учневі має бути повідомлений код для реєстрації.
Районний координатор Марина Шеверя

Немає коментарів:

Дописати коментар