Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої повсякденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження.


вівторок, 12 травня 2020 р.

Вебінар з теми «Підготовка до ЗНО з математики в умовах дистанційного навчання»

      Шановні колеги! Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти, зокрема кафедрою природничо-математичної освіти та інформаційних технологій разом з кабінетом методики викладання природничо-математичних дисциплін, організовується вебінар з теми «Підготовка до ЗНО з математики в умовах дистанційного навчання», який відбудеться 18 травня 2020 року, початок – 15.00 год., тривалість – орієнтовно до 90 хв., платформа – програма Zoom). Для участі у вебінарі потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням ТУТ Перед проведенням вебінару (до 14.50 год. 18.05.2020 р.) всім зареєстрованим учасникам буде надіслано код підключення та пароль для входу (програма Zoom).
Серед питань, які розглядатимуться, є використання онлайн ресурсів для підготовки до ЗНО, особливості підготовки завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю, методику підготовки до ЗНО та використання програмних засобів Zoom, Miro, Classroom, Moodle, Microsoft Teams в умовах дистанційного навчання учнів.
   Усі учасники, які візьмуть участь у вебінарі, отримають електронний сертифікат про участь. Тому просимо вказувати під час вебінару власне прізвище та ім’я. Матеріали вебінару буде розміщено у групі «Математики Закарпаття» https://www.facebook.com/groups/4065299066815277/
Запрошуємо приєднатися до професійної спільноти математиків нашого краю.

Немає коментарів:

Дописати коментар