Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої щоденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження. Також для донатів на підтримку роботи автора, функціонування блогу та придбання власних розробок картка Приватбанку 5168 7456 7880 4755


субота, 29 грудня 2018 р.

 Шановні колеги, друзі, знайомі та всі відвідувачі мого блогу!

     Завершується ще один цікавий рік. Перегортаючи його сторінки, підводимо підсумки, згадуємо прекрасні миті, які відбулися з нами. Давайте залишимо в старому році все погане, що з нами відбулось, і забудемо його назавжди, а в Новий 2019 рік ввійдемо з найкращими спогадами та найчистішими думками!
       Ми – вчителі, в 2018 році чогось навчились, щось удосконалили, щось переосмислили, випустили з під своїх крил одних учнів, але прийняли інших. Попереду у нас ще багато, багато взлетів та творчої роботи. Нехай у Новому Році учні піднесуть Вам головну нагороду – радість бачити, як Ваші знання і людська доброта переходять молодим людям – Вашим  учням, здатним побудувати нове життя. Життя, де немає місця страждань, воєн, злиднів! Бажаю вам слухняних і розумних учнів, розуміючого і доброго начальника, надійних і дружних колег! Нехай Ваша робота приносить лише радість і задоволення. Нехай кожен ваш день починається з веселих посмішок люблячих Вас учнів. Удачі Вам на професійній ниві, гідної зарплати, достатку,  благополуччя і щастя.
      Але робота роботою, а головне – це наші сім’ї, рідні та близькі. Нехай Новорічний ялиновий аромат і Різдвяні вечірні зустрічі додадуть Вам сил, здоров’я й запалять зірку любові! Нехай Дід Мороз виконає Ваші найзаповітніші бажання! Нехай наступаючий Новий рік буде ще прекрасніше, краще, цікавіше й дивніше, ніж минаючий! Нехай у Вашій душі і в Вашій родині завжди буде гармонія. Зичу Вам міцного здоровя, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Нехай у Вашому домі панує злагода, лунає сміх, буде тепло і затишно! 
     Нехай свята запам’ятаються яскравими моментами та незабутніми відчуттями. Будьте щасливі!


З повагою Марина Шеверя

Немає коментарів:

Дописати коментар