Вітаю всіх вчителів математики! У моєму блозі ви зможете знайти корисну інформацію для вас та вашої щоденної роботи. Надсилайте свої власні матеріали, розповідайте про події, які відбуваються у ваших школах і вони будуть опубліковані. Щоб отримати доступ до папок та файлів, зареєструйте, будь ласка, власний акаунт, або ввійдіть, якщо ви користувач Google. Сподіваюсь на підтримку, влучні коментарі та зауваження. Також для донатів на підтримку роботи автора, функціонування блогу та придбання власних розробок картка Приватбанку 5168 7456 7880 4755


середа, 13 лютого 2019 р.

Дуууууууууже рада вітати всіх колег!

     Все чекаю та чекаю, коли ж закінчаться зимові канікули, чи то карантини, чи ще незрозуміло що!!! Але дочекатись важко, бо постійно якісь школи не вчаться. 
      Але ми все-таки навідпочивались і вже маємо працювати наповну.
      Тривають останні дні реєстрації на ММК "Кенгуру-2019". Прошу поквапитись. 
         Також звертаю увагу всіх колег на ущільнення навчального матеріалу. Нагадую: у програмі з математики маємо наступну кількість резервних годин: 


5 клас - 40 год;
6 клас - 40 год;
7 клас - 12 год з алгебри та 20 год з геометрії;
8 клас - 20 год з алгебри та 12 год з геометрії;
9 клас - 18 год з алгебри та 24 год з геометрії;
10 клас - 7 год з алгебри та 7 год з геометрії (навіть більше, якщо на вивчення математики відведено 4 год).
Це означає, що цю кількість годин можна не записувати як ущільнення. Якщо не вистачає більше годин за резервні, то їх вже ущільнюємо окремим рядком в журналі без номера, дати та домашнього завдання.
В 11 класі за рівнем стандарт не передбачено резервних годин, тому всі години ущільнюємо, а на академічному рівні резерв - 51 год з алгебри та  26 год з геометрії.
  Прошу уважно попрацювати з програмами та календарно-тематичним плануванням для виконання навчальної програми.

P.S. З Днем св.Валентина! Кохайте та будьте коханими💗

Немає коментарів:

Дописати коментар